Αρχική » Tο Προφιλ μας

ΣΥΝΤΟΜΟ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ
ΓΕΝΙΚΑ

Η οικογενειακή επιχείρηση MARINOSPOR έχει έδρα στο εμπορικό κέντρο της πόλης της Έδεσσας, υποκατάστημα στο χιονοδρομικό κέντρο του όρους Βόρας,ιδιόκτητο υποκατάστημα στον Παλιό Άγιο Αθανάσιο και ιδιόκτητο αποθηκευτικό χώρο στην πόλη της Έδεσσας. Δραστηριοποιείται σε τρία συμπληρωματικά μεταξύ τους αντικείμενα με κύρια δραστηριότητα το εμπόριο αθλητικών ειδών και δευτερεύουσες τις υπηρεσίες ενοικίασης εξοπλισμού χιονοδρομικών αθλημάτων και τις υπηρεσίες παροχής υπαίθριων δραστηριοτήτων εναλλακτικού τουρισμού.
Βασικός προσανατολισμός της εταιρείας όταν ιδρύθηκε από τον Κων/νο Μαρίνο ήταν το εμπόριο αθλητικών ειδών. Συνεργάζεται εδώ και 40 χρόνια με όλες τις επώνυμες αθλητικές εταιρείες, NIKE-ADIDAS-SALOMON-REEBOK-CROCS-CONVERSE-ASICS-PUMA-EMERSON-SPEEDO κτλ. Εισάγει μάλιστα  τα τελευταία 7 έτη κατά αποκλειστικότητα την εταιρεία KILLTEC, η οποία παράγει μπουφάν, παντελόνια, ισοθερμικά και ότι έχει σχέση με ένδυση χειμώνα, σε κορυφαία ποιότητα!
Στη συνέχεια, λόγω της ανάπτυξης του χιονοδρομικού τουρισμού, με τη δημιουργία του χιονοδρομικού κέντρου Καϊμακτσαλάν το 1994 πάνω από την πόλη της Έδεσσας και της εισχώρησης στην εταιρεία του Χρήστου Μαρίνου, διεύρυνε τις δραστηριότητές της με την ίδρυση υποκαταστήματος εντός του χιονοδρομικού κέντρου, που λειτουργεί ως ενοικιάσεις εξοπλισμού σκι και χιονοσανίδας κατ’ αποκλειστικότητα. Το 2005 προχώρησε στην ίδρυση  γραφείου εναλλακτικού τουρισμού με σήμα λειτουργίας από τον ΕΟΤ με την επωνυμία «ΜΑRINOS ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ & ΔΡΑΣΗ». Έτσι, η επιχείρηση διαθέτει τόσο άδεια τουριστικού γραφείου για την προώθηση και οργάνωση των δράσεων όσο και τον απαραίτητο εξοπλισμό για την υλοποίησή τους. Μάλιστα το 2014 επένδυσε χιλιάδες ευρώ για την αγορά καταστήματος στον παλαιό Άγιο Αθανάσιο δημιουργώντας ένα σύγχρονο χώρο. Επίσης, η επιχείρηση, διαθέτει ιδιόκτητη αποθήκη 180τμ. , και από το 2018 λειτουργεί το ηλεκτρονικό κατ/μα –
E-Shop Marinospor.gr

 

Ολοκληρωθηκε η ριζικη ανακαινιση του κεντρικου καταστηματος στην Εδεσσα.Ενας συγχρονος χωρος σας περιμενει πλεον για την εξυπηρετηση σας.Ολοκληρωθηκε και η επενδυση στο νεο ηλεκτρονικο μας καταστημα marinospor.gr και στον νεο αποθηκευτικο μας χωρο.Εξελισσομαστε λοιπον και συνεχιζουμε να επενδυουμε χιλιαδες ευρω στις νες τεχνολογιες,σε καινοτομες ιδεες,σε ανετο και ασφαλη περιβαλλον,με επικεντρο βεβαια παντα τη σωστη εξυπηρετηση του πελατη.

Σας ευχαριστουμε θερμα για τη πολυετη στηριξη και την εμπιστοσυνη που μας δειχνετε.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΑΡΙΝΟΣ

.

Κατάστημα Έδεσσας (τηλ. 2381025491) 
Καταστημα Εδεσσας 1 Καταστημα Εδεσσας 2 
Καταστημα Εδεσσας 3 Καταστημα Εδεσσας 4
Καταστημα Εδεσσας 3 Καταστημα Εδεσσας 4
 Παλαιός Άγιος Αθανάσιος (τηλ. 6944521822)
 Καταστημα Χιονοδρομικου κεντρου Βορρας 1  Καταστημα Χιονοδρομικου κεντρου Βορρας 2
 Χιονοδρομικό Κέντρο Βόρας (τηλ. 6944521822)
 Καταστημα Χιονοδρομικου κεντρου Βορρας 3  Καταστημα Χιονοδρομικου κεντρου Βορρας 4